VAJRAT

Vaj kajsie.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Vaj i bajameve.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Vaj i farës së lirit.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Vaj i farës chia.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Vaj i lajthisë.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Vaj i farës së zezë

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Vaj i farës së kungullit.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Vaj arre.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Scroll to top