Të gjitha produktet

GJALPAT

GJALPË LAJTHIE

Plotësisht natyral, pa ndonjë shtesë, prodhuar me shtypje të ftohtë.

GJALPË BAJAMESH

Plotësisht natyral, pa ndonjë shtesë, prodhuar me shtypje të ftohtë.​

GJALPË KIKIRIKU

Plotësisht natyral, pa ndonjë shtesë, prodhuar me shtypje të ftohtë.

GJALPË LAJTHIE (Me Çokollatë)

Plotësisht natyral, pa ndonjë shtesë, prodhuar me shtypje të ftohtë.

GJALPË BAJAMESH (Me Çokollatë)

Plotësisht natyral, pa ndonjë shtesë, prodhuar me shtypje të ftohtë.

GJALPË KIKIRIKU (Me Çokollatë)

Plotësisht natyral, pa ndonjë shtesë, prodhuar me shtypje të ftohtë.

VAJRAT

Vaj kajsie.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Vaj i bajameve.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Vaj i farës së lirit.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Vaj i farës së kungullit.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

Vaj arre.

Plotësisht natyral, prodhuar me shtypje të ftohtë dhe I pa rafinuar

ARRORET

Lajthi organike

Kikirik

Bajame

Lajthi

Arra

Arra indiane

Scroll to top