'Prodhim dhe shitje e produkteve ushqimore të shëndetshme'

Tjetër shije.

E Hënë – E Shtune

pelini’s

Kush jemi ne?

Në vitin 2013, pronarët e Pelini’s krijuan një plantacion me lajthi i cili gjendet në Artanë/Novobërdë. Gjatë periudhës së rritjes së lajthive lindi ideja për përpunimin e saj në mënyrë që të dilet në treg me një produkt final cilësor, të freskët dhe të pjekur sipas standardeve europiane. Në vitin 2019, kjo ide u realizua dhe Pelini’s tashmë e ka makinerinë për përpunimin e frutave arrore dhe  dyqanin artizanal në lagjen Ulpiana në Prishtinë.

"Produkte ushqimore të shëndetshme, organike
e me ma pak ndikim në mjedis."

Scroll to top